dijous, 19 de novembre del 2009

CONCURS A ARTESAINA!

Per celebrar que a Artesiana estam apunt d'arribar a les 2000 visites, vos propòs un concurs, que durarà des del dia que en facem 2000 i durant una setmana. Hi podran participar totes les persones que comentin a Artesiana. Molt senzill: quan comentis, t'identifiques de manera que pugui saber qui ets i ja estaràs participant en el concurs 'Artesaina 2000'. Entre tots els comentaris que es facin en aquest període de temps es farà un 'sorteig' i la persona que surti elegida guanyarà un kit de productes Artesaina (que encara he de definir i que vos mostraré quan el tengui).

Ho farem de la següent manera: jo donaré el sus quan comenci el concurs. Anunciaré quin dia és i d'ençà i durant els set dies següents haureu d'anar afegint comentaris, però vos haureu d'identificar (els anònims no compataran). En una bosseta ficaré tants de paperes amb el vostre nom com comentaris faceu. Per tant, quant més comentis, més possibilitats tendràs de guanyar. Ben igual que el sistema d'sms de la televisió! Apa, ja ho sabeu! A comentar!

Vos apuntau!?!?

Aina.

ACTUALITZACIÓ:  He estat meditant i he decidit canviar el sistema del concurs. Enlloc de fer-ho per mitjà de d'una mà innocent, tal i com ho havia plantejat abans, ho farem per mitjà de l'universal recurs del 'Cupó de la ONCE'. És a dir: per estricte ordre de publicació dels comentaris, a cada un d'ells se li assignarà un número. I resultarà guanyador el que concordi amb les darreres xifres del cupó de la ONCE del dia següent al darrer dia de termini (perquè el darrer dia de concurs es pugui apurar fins a les 00:00). Si hi ha 99 comentaris o manco, idò ens fixaríem en les dues darreres xifres. Si n'hi hagués 100 o més, idò les tres darreres. En cas que el número de la ONCE sigui massa alt i no hi hagi tants de comentaris, idò es miraria el número de l'endemà. I així fins que tenguéssim un/a guanyador/a. Què vos pareix? Així és més fiable, no? És que he estat pensant en qui podria ser la mà innocent perquè el resultat fos fiable... però sempre hi hauria el dubte... Bé, el que no canvia és que quants més comentaris, més possibilitats de guanyar. Ben igual que amb les paperetes de la cistella de Nadal de tota la vida. Ah! Això sí. Perquè els comentaris entrin a concurs han de ser 'coherents'. Què vol dir això? Que no siguin paraules sense sentit o sueltes... Que siguin suggeriments, opinions, crítiques... que puguin enriquir Artesaina. I una altra cosa: pensau a posar sempre el MATEIX nom a tots els comentaris, perquè sinó figurarà com a dues persones diferents. Al'endemà del darrer dia de termini i abans del cupó penjaré la llista amb els nombres que corresponen a cada comentari.

Sort!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

m'apunto :) resto a l'espera del tret de sortida del concurs!
Laia