diumenge, 22 de novembre de 2009

Qui pot oncursar i com?

És molt senzill!

Tothom hi pot concursar, faltaria més! És molt fàcil. Al final de cada post (entradeta, notícia, article... com li vulgueu dir) hi trobareu una opicó per poder comentar, que diu 'Enviat per Aina a 10:27 (o l'hora que sigui) 0 coemntaris (o els que hagi)'. Idò heu de clicar on diu quants de comentaris hi ha. en fer clic, se vos obrirà una pàgina nova on ja podreu fer el vostre comentari. Escriviu el que vulgueu dir i per publicar-ho heu de fer el següent:

- On diu 'Escull una identitat' heu de triar:
      a. Compte de Google (si sou usuaris d'un compte a gmail i voleu que així consti, heu de marcar aquesta casella. Vos emanarà l'e-mail i la contrasenya i el comentari se signarà amb el nom en què en el seu moment vos vàreu registrar a Gmail.
      b. Open ID. No sé què és això, així que millor no ho tocarem =)
      c. Nom/URL. Aquesta és l'opció més corrent i que la majoria de vosaltres seguramente fareu servir. És per als ususaris que es volen identificar (per al concurs us heu d'identificar) però que no tenen compte a Gmail. En marca aquesta opciço vos sortirà dos camps que heu d'emplenar. Posau el vostre nom on diu NOM i l'adreça de la vostra pàgina web/bloc a URL si és que en teniu. Com que és opcional, si no en teniu o si no la voleu posar, deixau aquest camp en blanc.
      d. Si triau anònim no se vos demanarà el nom, hi el comentari figurarà com a Anònim, òbviament. Recordaru que SEMPRE heu de signar els vostres comentaris, per la qual cosa si triau l'opció Anònim heu de signar al final del vostre comentari, posant el vostre non i llinatges.

Quan hagueu comentat vos sortirà una 'detector d'spams': és a dir, haureu de ficar una paraula que aleatòriament vos sortirà. Això serveix per comprovar que efectivament el comentari l'ha fet una persona i que no s'ha generat automàticament com a publicitat o 'spam'.

I ja està, comentari fet! No el veure publicat tot d'una, perquè jo els moderaré amb posterioritat, així me serà més senzill duu el compte dels que hi ha. Si no véssiu el vostre comentari publicat en un període de temps raonable (cada matí mir el bloc, generalment) m'ho deis a la meva adreça de correu electrònic (aina.escalas@gmail.com) i me pegau un toc d'atenció, d'acord?

BASES DEL CONCURS

1. Hi pot concursar TOTHOM. No fa falta ser seguidor del bloc o estar-hi subscrit (tot i que si ho feu me fareu molt feliç =D ).
2. Tots els comentaris, perquè entrin a concurs, han d'estar signats.
3. Cada signatura diferent comptarà com a usuaris diferents... Per això, anau alestar a l'hora de signar i signau SEMPRE IGUAL: Nom sencer + Llinatge. Evitau les inicials i, si teniu nom compost, posau-me'l sempre igual. És a dir, O sempre 'Aina' o sempre 'Aina Maria'. Poeu triar si voleu posar només un llinatge o els dos, però feis-ho sempre igual, d'acord?
4. Els comentaris han de tenir substància. És a dir, no poden ser comentaris buits de contingut o de significat. Han d'aportar qualque cosa al bloc: crítiques, opinions, suggeriments... No entraran a concurs comentaris que no s'entenguin o que no tenguin sentit.
5. No hi ha màxim de comentaris. Quant més escriguis, més possibilitats tendràs de guanyar. El màxim el poses tu.
6. Només comptaràn els comentaris que s'hagis publicat a entrades de productes (no a la resta, com als de concurs o altres actualitzacions meves). Han de ser articles de productes.
7. Pots escriure en una mateixa entrada tants de comentaris com vulguis... Però millor si escrius un comentari a cada entradas diferents... tot i que no és obligatori.
8. Si el/la guanyador/a és de fora de Mallorca, les despeses d'enviament corren a càrrec d'Artesaina. Si és de Mallorca, ho faríem arribar en persona.
9. Es pot participar fins al pròxim diumenge 29 de novembre a les 00:00. Els comentaris que entrin després d'aquesta hora no entraran en concurs.Els números dels comentaris s'assignaran en ordre creixent i en estricte oredre d'arribada i publicació (el primer, l'1; el segon, el 2; el tercer, el 3... i així fins al darrer)
10. El/la guanyador/a es coneixerà dilluns dia 30 de novembre, amb el número guanyador del cupó de la ONCE. S'utilitzaran les darreres xifres del número premiat, i se'n utilitzaran tantes com siguin necessàries, depenent del nombre de comentaris. És a dir, si n'hi ha 99 o menys, s'utilitzaran les dues darreres xifres; si n'hi ha 100 o més, les tres darreres. Si el número premiat no es correspon amb cap comentari (perquè és més alt el número de la ONCE que el número de comentaris) idò utilitzaríem el número de la ONCE del dia següent. I així com tantes vegades faci falta fins tenir un/a guanyador/a.

I mes pareix que això és tot. Si encara teniu dubtes, no dubteu en demanar el que faci falta!
Gràcies per participar!
I sort a tots/es!

Recordau: això és com un sorteig de la cistella de Nadal: quan més paperetes i més participacions, més possibilitats de guanyar. Per tant, quants més comentaris, més número fareu vostres, i més possibilitats tendreu de guanyar!

Aina.