dijous, 30 d’octubre del 2008

Més enquestes i eina de seguiment a Artesaina

Bones de nou a tots i a totes!!! Vos record que a la columna de l'esquerra hi trobareu tot un seguit d'informació sobre mi i sobre el bloc. Entre d'altres, hi trobareu unes enquestes. Alguns de vosaltres ja les heu contestat i vos estaré eternament agraïda =) -n'hi ha una de nova!!!!- i als que ho encara no ho hagin fet, vos don les gràcies per anticipat per fer-ho... que no costa gens ni mica! Entre tots podrem fer d'Artesaina un bloc més complet.

D'altra banda vos inform que he afegit una eina nova al bloc. És una eina perquè els que seguiu Artesaina (que esper que sigueu molts... =) ) m'ho faceu saber.... així jo cada dia, quan visiti el bloc, seré una mica més feliç... no sabeu quant anima veure que la gent et fa cas =)

I de moment res més. Gràcies de nou per la vostra atenció i no vos canseu de venir per aquí, que encara que paregui que el puc tenir un poquet abandonat (darrerament no he pogut actualitzar gaire... cosa que en part és bona ja que he tengut molts d'encàrrecs.... a part que la Universitat no dóna treva) no és així ni molt manco!!!

Fins a la pròxima!!

I ja sabeu que sempre que tengueu alguna cosa a dir, ho podeu fer per mitjà del sistema de comentaris que trobareu davall de cada nota. Totes les opinions, queixes, suggeriments... seran benvinguts.

Aina.